• Beste prijzen
  • 24/7 bewaakt parkeren
  • Zakelijk en particulier
  • Tot 24 uur vantevoren gratis annuleren
zorgeloos valet parkeren

GoodParking

Goodparking is een gevestigd, klantvriendelijk en betrouwbaar valet parkeerbedrijf, waarbij service, gemak, eenvoud, transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij kiezen niet voor de meest eenvoudige weg, maar spelen in op de behoeftes van onze klanten.

Dankzij onze jarenlange expertise van ruim 10 jaar kunnen wij u de beste service bieden!

Uw Auto, Onze Zorg

Zekerheid en betrouwbaarheid

In 2013 zijn wij uitgeroepen als beste parkeerbedrijf uit de parking branche. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbaarheid. Wij screenen ons personeel en bieden hen een opleiding aan. Er wordt bij ons gewerkt met een vast team van 15 chauffeurs, waaronder 5 chauffeur coördinatoren. Zij brengen met de grootste zorg de auto’s van de klanten van Schiphol naar onze parkeerlocatie.

Onze kernwaarden

Wat vinden wij belangrijk?

Ons doel is niet om steeds verder te groeien in parkeerplaatsen. Wij willen iedere dag op tijd en voor 100% klaarstaan voor onze klanten en de dienstverlening blijven verbeteren.

Klanttevredenheid staat bij ons centraal, de klant is koning. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar voor u, ook via WhatsApp. De veiligheid is bij ons ook zeker gewaarborgd. Wij maken gebruik van de juiste sleutel protocollen, uw sleutels gaan bij ons in de bewaakte kluizen.

Vaste parkeerplaatsen

Wij maken gebruik van 300 vaste parkeerplaatsen met bijbehorende vergunning. Daarbij maken wij gebruik van de juiste parkeerregistratiesystemen software, die de reserveringen stroomlijnen. Vol is bij ons ook echt vol, er is geen sprake van onvoorziene drukte met de daarbij behorende chaos en onderbezetting. Bij ons zijn tevens alle auto’s welkom, elektrische auto’s, automaten, etc. De hoogte van de auto speelt geen enkele rol.

Reserveren