• Beste prijzen
  • 24/7 bewaakt parkeren
  • Zakelijk en particulier
  • Tot 24 uur vantevoren gratis annuleren
Transparante dienstverlening

Algemene Voorwaarden

Welkom bij GoodParking! Onze service is gebaseerd op duidelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie. We nodigen u uit om onze algemene voorwaarden zorgvuldig te lezen voordat u gebruikmaakt van onze parkeerdiensten.

Onze algemene voorwaarden beschrijven de regels en bepalingen die van toepassing zijn op het gebruik van onze parkeerdiensten, waaronder reserveringen, tarieven, annuleringen en aansprakelijkheid. Deze voorwaarden zijn bedoeld om uw ervaring soepel en probleemloos te laten verlopen, terwijl we de integriteit en veiligheid van uw voertuig waarborgen.

U vindt ons volledige document met de algemene voorwaarden in een PDF-bestand dat u kunt downloaden en opslaan. We raden u aan om dit document door te nemen voordat u uw reservering plaatst.

Mocht u vragen hebben over onze algemene voorwaarden of onze parkeerdiensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

Bedankt voor het vertrouwen in GoodParking. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw parkeerervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

Download onze algemene voorwaarden