• Beste prijzen
  • 24/7 bewaakt parkeren
  • Zakelijk en particulier
  • Tot 24 uur vantevoren gratis annuleren
Alles duidelijk uitgelegd

Hoe werkt GoodParking?

Bij GoodParking begrijpen we dat eenvoud en helderheid van essentieel belang zijn voor een zorgeloze reiservaring. Ons proces is ontworpen om u duidelijkheid en gemak te bieden in zeven eenvoudige stappen.

Stap 1: online reserveren

U reserveert als klant een parkeerplaats via de website en betaalt deze direct.

Stap 2: online voucher

U ontvangt per e-mail een bevestiging, een persoonlijke parkeervoucher voor eventuele schade en km controle van de auto. Hierin vindt u ook uitleg over wat u moet doen op de dag dat u reist via Schiphol.

Stap 3: naar Schiphol

U rijdt naar Schiphol en belt 30 minuten voor aankomst naar de chauffeurs coördinator. Het telefoonnummer vindt u in de e-mail, die u heeft ontvangen.

Stap 4: overdracht sleutel

De overdracht vindt plaats op ons vaste afspreekpunt op Schiphol, dit is bij vertrekhal 3 ter hoogte van ingang C. U vervolgt zorgeloos uw reis!

Stap 5: opslag auto

Onze chauffeur brengt uw voertuig naar onze afgesloten parkeerlocatie. Vervolgens worden de autosleutels door de chauffeur aan de coördinator afgegeven. Alles wordt geregistreerd in het registratiesysteem. Uw auto staat dan goed en veilig geparkeerd.

Stap 6: terugkomst reis

De dag dat u terugkeert op Schiphol kunt u de sleutels ophalen. Onze chauffeur wacht dan op uw telefoontje en levert dan de auto bij u af. Het afleveren van de auto vindt plaats op Schiphol bij vertrekhal 3 ter hoogte van uitgang C.

Stap 7: op naar huis!

Als u alles heeft gecontroleerd en uw handtekening heeft gezet, kunt u uw weg vervolgen vanuit de vertrekhal. Dit is tijdbesparend voor iedereen.

Reserveren